Συστήματα για υγραεριοκίνηση

Στην LPGas η υγραεριοκίνηση είναι μια διαδικασία αναζήτησης της τέλειας εφαρμογής για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά.

Γνωρίζουμε ότι με την κατάλληλη μελέτη και την κατάλληλη επιλογή συστήματος υγραεριοκίνησης θα έχουμε ένα αποτέλεσμα ιδανικής οικονομίας και αξιοπιστίας για το αυτοκίνητο σας.

Από τη στιγμή που επικοινωνείτε μαζί μας μέχρι τη στιγμή που παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο σας, ενημερώνεστε για όλη τη διαδικασία επιλογής, τοποθέτησης και λειτουργίας του συστήματος υγραεριοκίνησης.

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας με κάθε τρόπο…

Οι τοποθετήσεις των συστημάτων για υγραεριοκίνηση γίνονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας από εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε για την μετατροπή του αυτοκινήτου σας είναι τα ακόλουθα.

Συστήματα υγραεριοκίνησης BRC

BRC_MarchioΤα ιταλικά συστήματα για υγραεριοκίνηση BRC είναι η επιλογή των περισσότερων κατασκευαστών για εφαρμογές πρώτης τοποθέτησης στα εργοστασιακά αυτοκίνητα. Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους είναι από τα κορυφαία στον κόσμο, ενώ η τοποθέτηση τους είναι απλή και γρήγορη. Ο εγκέφαλος τρέχει στα 16bit/40MHz, ενώ τα μπεκ υγραερίου είναι από τα πιο ευαίσθητα της αγοράς, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις αλλαγές του φορτιού και να βελτιστοποιούν την ποσότητα ψεκασμού του LPG.

Τα συστήματα για υγραεριοκίνηση BRC προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο ψεκασμού σε όλες τις συνθήκες και δημιουργούν ένα επίπεδο οδήγησης ίδιο με τις βενζίνης, ενώ όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, οι ιπποδυνάμεις και στα 2 καύσιμα δεν διαφέρουν πάνω από 2-3%

Τέλος, το σύστημα PLUG & DRIVE της BRC έχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκίνητου, και έτσι βελτιστοποιείται συνεχώς η κατανάλωση και η γραμμικότητα στη λειτουργία του κινητήρα.

Κάνοντας τη σωστή επιλογή να είστε σίγουροι ότι η υγραεριοκίνηση στο αυτοκίνητο σας θα αποδειχτεί η πιο συμφέρουσα και αποδοτική επένδυση που έχετε πότε επιλέξει.

Για online αγορά συστημάτων υγραεριοκίνησης επισκεφτείτε το eshop μας!

υγραεριοκίνηση